Photodiary X London

london_carolineroxy2

london_carolineroxy1

london_carolineroxy4

Lite snapshots ifrån magiska dagar i London. Nu hemma tillbaka i Stockholm igen och det känns fantastiskt. Idag ska jag ut på ett typ av äventyr som jag dock inte kan berätta om än, hehe.. Men snart så! 😀 Och imorgon blir det härligt tjejgäng – ska som ni fattar försöka vara lite ledig en dag eller två, kan ju vara nyttigt 😉 Xx

Some snapshots from amazing days in London! Now back home in Stockholm again and it feels amazing. Today I’m off for a special adventure that I can’t tell you about yet, but soon. 😀 And tomorrow it’s cosy girl hang planned – as you may understand I try to have a holiday for a day or two, might be good 😉 Xx

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - TODAYS BRUNCH BYGISELA - SEE YOU SOON Paulina Danielsson - Tack Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *