Rabble

 

rabblei samarbete med Rabble

rabbl2

Woop! Vart ute på en riktig shoppingrunda och kan inte låta bli och tänka på när jag var liten och pappa gick runt med kuponger som han klippt runt från tidningar. Jag är glad med att jag växte upp med att tänka på pengar för oavsett om du har mycket eller lite pengar är det alltid värt att spara en slant och vara medveten om pengars värde. Som tur är slipper vi ju klippa lappar nu för tiden, haha 😀 Jag tipsar er verkligen om att gå via Rabble när ni ska shoppa på nätet eller när du går på stan.

Rabble har en hemsida och en app med massor av erbjudanden på allt ifrån luncher och middagar till olika klädbutiker, faktiskt många av mina favoritbutiker även på nätet. Den finns tillgänglig för både iPhone och Android och är ett grymt sätt att spar pengar. Appen laddar du lätt ner här.

 

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *