Power juice

juice_carolineroxy

juice_carolineroxy2

Jag fick en råsaftscentrifug när jag fyllde år och jag måste bara berätta hur magiskt det är! Det går svinsnabbt att göra en hemmagjord juice även om du har ingredienser som ovan – rödbetor, morötter, äpplen, lime, ingefära, mynta och bäst av allt är att den går att städa jättesnabbt – annars hade man ju aldrig pallat, haha 😉 Känns som värsta vardagslyxen! 😀

I got a juice machine for my birthday and I have to tell you how magical it is! Its so easy and quick do to a fresh homemade juice even though you have all the ingredients as above – red beets, carrots, apples, lime, ginger and mint and best of all – you can clean it really quick, otherwise I wouldn’t have used it I promise lol 😉 It feels like luxury 😀

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *