Store opening

stronger1

rx_stronger_carolineroxy3

stronger_carolineroxy_shoot

Yaaay! Nu har Stronger öppnat butik i Nacka Forum så där kan ni nu hitta min egen kollektion samt kollektionerna jag var modell för tidigare i somras. Som jag sagt tidigare så plåtade vi hela lookbooken i Grekland, Costa Navarino, man kan väl nästan se hur vackert det är? 😀 Xx

Yaaay! Stronger has now opened a store in Nacka Forum in Stockholm so now you can find my own collection and the other collections I modelled for earlier this summer. As I have told you before the cookbook was shot in Greece, Costa Navarino, and you can almost see how beautiful it is, right? 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *