WELO X Caroline Roxy

karlstad_carolineroxy2

karlstad_carolineroxy

Heeey! Här är lite bilder ifrån i fredags när jag DJade på Welo. Grym stämning och sköna människor! Så himla fint inrett med så blev verkligen positivt överraskad. Nu är det dags för mig att åka iväg på ett modelljobb för en grym tidning. Mer om det senare! Ha en fin dag 🙂 Xx

Heey! Here are some pics from this friday when I was DJing at Welo. Amazing place and great people! The furniture and the whole club was so beautiful too so I was surprised! Now its time for me to head to a photoshoot for a fab magazine. More about that later. Have a nice day 🙂 Xx

Posted in: Music

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *