WELO X Caroline Roxy

karlstad_carolineroxy2

karlstad_carolineroxy

Heeey! Här är lite bilder ifrån i fredags när jag DJade på Welo. Grym stämning och sköna människor! Så himla fint inrett med så blev verkligen positivt överraskad. Nu är det dags för mig att åka iväg på ett modelljobb för en grym tidning. Mer om det senare! Ha en fin dag 🙂 Xx

Heey! Here are some pics from this friday when I was DJing at Welo. Amazing place and great people! The furniture and the whole club was so beautiful too so I was surprised! Now its time for me to head to a photoshoot for a fab magazine. More about that later. Have a nice day 🙂 Xx

Posted in: Music

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Sandra Lindahl - Mot Aspabruk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *