Seduction dress

dmretro_carolineroxy4

Get the dress HERE (worldwide)

Yaay! Plåtningen igår var verkligen sjukt rolig, trots att det var ganska kyligt (hösten är verkligen här nu, big time). Så härligt team att jobba med och bästa Marre skötte hår så vart en riktigt rolig dag. Idag ska jag ha lite olika möten varav ett av dem är så sjukt spännande, håll tummarna för mig 😀 Xx

Yaay! The photoshoot yesterday was so much fun, even though it was pretty cold (the autumn is really here now, big time) Such an awesome team and my hair stylist Marre was doing the hair so it was a really funny day! Today I’m off to some meetings and one of them is so, so exciting, fingers krossed 😀 Xx

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *