Fresh and clean

yves1
Macskal här /adlinks

Frääääsch måndag! Helt underbar peeling och ansiktskrämer ifrån Yves Rocher (här). Hyn blir så fräsch på en gång efter att ha använt peelingen med små små stenar och sen det fräscha ansiktsvattnet. Idag har jag som ni förstår en lugn morgon men sen bär det av på jobb igen – riktigt taggad för denna vecka 😀 Xx

Freeesh monday! Such a lovely peeling and face lotion from Yves Rocher (here). My skin feels so fresh after using this peeling with small stones and the fresh face water. Today, as you might understand, I have a chill morning but soon its time for work again – so excited about this week 😀 Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Paulina Danielsson - Varför är det inte enklare?  Sponsored - Digital Queen Paulina Danielsson - DRESSCODE Sponsored - FARINA - NAKD Sandra Lindahl - Sephoras höstnyheter Josephine Qvist - MINA SOMMAR PLANER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *