Stronger shoot in Greece

strongershoot_carolineroxy1

strongershoot_carolineroxy3

strongershoot_carolineroxy2

Alltsåååå. Jag var och sköt på skjutbana i söndags. Kan inte ens förklara hur sjukt galet kul det var. Ska dit inom kort igen och köra och han som hade hand om det tyckte att jag ska ta licens, haha. Ska visa lite bilder därifrån men för er som älskar adrenalinkickar och har lite gangsterblod i er så kan jag lätt rekommendera det, haha 😀 Xx

Waaaah. I was at the shooting range this sunday. I can’t even try to describe how insanely fun it was. I’m gonna head back soon and the trainer told me he thought I should get a licens, lol. Im gonna show some pics but for you who are adrenaline junkies and got some gangster blood in you, I can strongly recommend it, haha 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Paulina Danielsson - Haha! 2010 Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *