Army Bomber

dmretro_carolinerxoy9
Get the bomber jacket HERE

Är på riiiktigt sprallhumör alltså, kanske inte så ovanligt men snäppet värre än vanligt haha! 😀 Ikväll har jag styrt upp en riktigt rolig middag som jag ser så mycket fram emot. Fixat o trixat hela veckan så är så taggad! Hela lokalen är inredd enligt ett visst tema som går ihop med klädkoden, mer om det senare 😉 Xx

Ooooh, I’m so so excited, not like that is anything unusual but even more than I usually am, lol 😀 Tonight I’ve arranged a really fun dinner party that I’m so excited about. I’ve worked on this the whole week so can’t wait. The whole place is with a rock vibe so that’s also the dress code, more about that later 😉 Xx

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *