Old school ride

oldschool_carolineroxy
Sweater here / Shoes here / Bike here

Hej hopp lördag! Hade sån riktig myskväll igår efter jag vart klar med allt jobb. Vart lekledare i timmar, helt slut efteråt, haha 😀 Har träffat så många människor senaste dagarna med sån härlig livssyn och det gör mig så glad. Människor som är genuint glada, omtänksamma och som uppskattar det lilla i livet – det är ju SÅ viktigt! High five på det 😀 Xx

Hello saturday! Had such a cosy evening yesterday after I finished all work. Played with the kids for hours, so exhausting lol 😀 Met so much nice people the latest days with such a great view on life, and it makes me so happy. People that are genuinely happy, care for others and appreciate the small things in life – its SO important! High five 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT Lisa Anckarman - SNAPCHAT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *