Old school ride

oldschool_carolineroxy
Sweater here / Shoes here / Bike here

Hej hopp lördag! Hade sån riktig myskväll igår efter jag vart klar med allt jobb. Vart lekledare i timmar, helt slut efteråt, haha 😀 Har träffat så många människor senaste dagarna med sån härlig livssyn och det gör mig så glad. Människor som är genuint glada, omtänksamma och som uppskattar det lilla i livet – det är ju SÅ viktigt! High five på det 😀 Xx

Hello saturday! Had such a cosy evening yesterday after I finished all work. Played with the kids for hours, so exhausting lol 😀 Met so much nice people the latest days with such a great view on life, and it makes me so happy. People that are genuinely happy, care for others and appreciate the small things in life – its SO important! High five 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Cute dresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *