Jack Moy & Glöden

 
I torsdags var jag på låtreleasefest. Jack Moy & Glöden släppte sin låt Can’t stand myself. Vi var på ett skönt ställe med bästa stämningen på Söder och njöt av deras grymma livemusik. Tycker Jacks röst påminner om Calebs i Kings of Leon och kunde inte hjälpa att få lite nostalgi ifrån när jag såg Kings of Leon på en festival 2009 – fast det här var tusen gånger bättre och DÅ, då är det mer än bra! Så äkta och mäktigt.

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *