snapchat fun

snap_carolineroxy

Snapchat: carolineroxy

Asså hur kul var det att rida igår? Sophie hämtade upp mig och så åkte vi ut till hennes stall på Ekerö. Fick rida en galopptävlingshäst och även hoppa lite. Körde ett boxpass efter så känner lite i både överkropp och underkropp idag – älskar verkligen träningsvärk! Nu är det jobb och sen kommer syrran och barnen till mig så ska vi baka och därefter kommer mitt hjärta Malin till mig så då blir det bowling, pepp!! 😀 Xx

Ooooh, how fun was it to go riding yesterday? Sophie picked me up and then we went to her stable at Ekerö. I got to ride a thoroughbred horse and jump a little. I did a boxing pass before so today I feel some soreness in the whole body – love that feeling! Now it’s time for work and then baking with my sister and her kids. Tonight my babe Malin gets here so we’re gonan go bowling, excited much! 😀 Xx

Posted in: Beauty
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *