Sun is shining

spain_carolineroxy1

Woop woop! Jag och tjejerna ska äta en mysfrulle och sedan blir vi upplockade och skjutsade till hotellet. Där väntar filminspelning hela dagen och natten. Så först hår och make och sedan är det dags att börja filma och därefter fortsätter det med middag och fest. Så glad 😀 Xx

Woop woop! Me and the girls are having a cosy breakfast now and then were getting picked up and dropped of at the hotel. Then its time for movie recording all day and night. First up is hair and make up and then its time to start shooting and continuing with dinner and party. So happy 😀 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Cute dresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *