Sun is shining

spain_carolineroxy1

Woop woop! Jag och tjejerna ska äta en mysfrulle och sedan blir vi upplockade och skjutsade till hotellet. Där väntar filminspelning hela dagen och natten. Så först hår och make och sedan är det dags att börja filma och därefter fortsätter det med middag och fest. Så glad 😀 Xx

Woop woop! Me and the girls are having a cosy breakfast now and then were getting picked up and dropped of at the hotel. Then its time for movie recording all day and night. First up is hair and make up and then its time to start shooting and continuing with dinner and party. So happy 😀 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *