a trip down memory lane

hultsfred

Wow 8 år sedan!! Helt galet. Denna helgen har jag haft underbara Martina (ovan) och Moa på besök. Lärde känna dem när jag var typ 9 år och vi har haft så sjukt roligt ihop. Varit ute på galna äventyr med våra hästar, suttit en hel helg och spelat Mario Party, sovit på loftet, gått spökrundor, spelat flipper på campingen, rest och som ovan – hultsfred för så många år sedan. Så många ovärderliga minnen med dessa babes! <3

Wow 8 years ago! Cray. This weekend I’ve had my babes Martina (above) and Moa here in Stockholm. I got to know them when I was like 9 years old and we’ve shared so many great memories. Adventures with out horses, playing Mario Party a whole weekend, flipper, went for ghost huntings, traveled and as above – Hultsfred so many years ago. A lot of magical memories with these babes! <3

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *