look but don’t touch

elly_carolineroxy8a

elly_carolineroxy8

Speciell styling för kampanjplåtningen jag gjorde för Elly Pistol. Lite kickerbrud över det hela, ser riktigt hård ut, haha 😀 Älskar plåtningar när ens utseende verkligen blir förvandlat och man liksom går in för en roll –  riktigt roligt!
Hoppas ni har en fin dag! Xx

Special styling for the campaign shoot I did for Elly Pistol. I look really bad ass and the mood board for the poses were dope, so fun! I love when you do shoots and they change your look and you have to be almost like an actress to pull it off! Hope y’all having a nice day! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *