Dubai snaps part II

dubaisnaps3

dubaisnaps2

dubaisnaps4

dubai_carolineroxy2a

dubaisnaps_1

Här är lite fler bilder ifrån Dubai-resan! Så, så mycket magiskt att fånga på bild där. Sviterna var ju så sjukt stora med, helt overkligt. Idag blir det en riktig mysdag. Jag styrde upp en Halloween-fest igår som vart sjukt kul, ska posta ett inlägg med massa bilder och berätta lite vad vi gjorde. Ha en fin söndag 😀 Xx

Here are some more pics from the Dubai-trip. So, so much magical stuff to take pictures of. The suites were so big, wow. Today it’s time for a really cosy day. Yesterday I arranged a Halloween party that was so much fun. I’m gonna do a post with pictures and stuff soon. Have a beautiful sunday 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - BELISSAS STARTER KIT Sponsored - Zalando @ Way out west Hedda Dibinger - festival pattern Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Lisa Anckarman - THROUGH BACK DENIM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *