formavita1

formavita2

Idag gjorde jag en kemisk peeling på Forma Vita på Södermalm.. En kemisk peeling är en exfolierande typ av syra-mask som appliceras på huden för att få bort det översta hudlagret steg för steg. Det stimulerar cellförnyelse och djup vävnad. Främst kommer all smuts upp från ett torrt lager hud. På så sätt kan man rengöra och återfukta så att det tar bättre.Man får bästa resultatet (beroende på behovet) och hudtypen efter 1-3 kurer med ett par veckors mellanrum. Men man ser och känner skillnad efter bara en behandling!
En kemisk peeling hjälper dig som har akne, hudpigmentering, dålig lyster och elasticitet. Eller bara behöver en rejäl boost för att sen kunna återfuka din hy, vilket är perfekt för mig då jag ofta får vintertorrhy men den här gången tänker jag kämpa emot, haha 😀 Det sved pyttlite medan jag hade på syra-masken men Vicky som gjorde behandlingen på mig var så gullig så det gick superbra 😀

Läs mer om den här och andra behandlingar på deras hemsida: formavita.se
Samarbete

Posted in: Beauty
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *