Wolford shoot

londonshoot_carolineroxy1
Photo: Karina Lidia

Wooop! 😀 Det är verkligen vinterland i Stockholm! Igår lagade vi biffar och potatis med lingon och gräddsås och sen på kvällen var det tjejhäng med Sophie – så himla mysigt. Idag ska jag bocka av några möten och sedan ska jag möta upp Cecilia för middag och najs häng 🙂 Xx

Woop! It’s really winterly outside in Stockholm! Yesterday we did homemade beef and potatoes and by the evening I met up with Sophie and had a girls night – so cosy. Today I’m gonna have some meetings and then I’m meeting up with Cecilia for some dinner 🙂 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Cute dresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *