Wolford shoot

londonshoot_carolineroxy1
Photo: Karina Lidia

Wooop! 😀 Det är verkligen vinterland i Stockholm! Igår lagade vi biffar och potatis med lingon och gräddsås och sen på kvällen var det tjejhäng med Sophie – så himla mysigt. Idag ska jag bocka av några möten och sedan ska jag möta upp Cecilia för middag och najs häng 🙂 Xx

Woop! It’s really winterly outside in Stockholm! Yesterday we did homemade beef and potatoes and by the evening I met up with Sophie and had a girls night – so cosy. Today I’m gonna have some meetings and then I’m meeting up with Cecilia for some dinner 🙂 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *