Cabo, cabo

cabo_carolineroxy1

cabo_carolineroxy3

cabo_carolineroxy2

Shorts and top Brandy Melville / Boots Dr Martens

Aaah, låt mig gå barbent igen inom kort! Älskar snön med livet i shorts är ju det något magiskt över 😀 Igår mötte jag upp underbara Cecilia efter att jag var klar med allt jobb och så hade vi en riktig myskväll. Nu ska jag jobba av lite grejer och sedan blir det middag och möjligen bowling ikväll, sweeet! Ha en fin helg nu raringar <3 Xx

Aaah, let me be barelegged again soon! I love the snow but life in shorts is something magical 😀 Yesterday I met up with Cecilia after I was done with work and then we had a real girls night. Now I’m gonna work for some hours and later tonight its time for dinner and bowling, sweet! Have an amazing weekend sweeties <3 Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *