Riding

riding_carolineroxy1

riding_carolineroxy2

Åh, känslan att sitta upp på hästryggen igen är verkligen helt obeskrivbar. Det är väldigt mycket lycka men gör också riktigt ont i hjärtat för hjälp vad jag saknar det och önskar att jag hade en tävlingshäst igen att galoppera runt och hoppa med. Dock har min underbara, vackra, starka vän Sophie lovat att vi ska rida massor ihop och är så tacksam över både det och hennes vänskap <3 Xx

Oh, the feeling when I’m back in the saddle is indescribable. It’s so much joy but it also hurts really bad in my heart because I miss it so damn much and I wish had a horse again that I could jump around with. But, my beautiful, amazing, strong friend Sophie promised me that we’ll go riding a lot together and I’m so grateful for both that and for having her as a friend <3 Xx

Posted in: Workout
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *