Silver Bomber

dmretro_carolineroxy8
Get the jacket here

WOOP WOOP! Älskar denna jackan ifrån min kollektion, så fin glans i den 😀 Den är verkligen perfekt att ha över en topp nu till en middag eller fest nu när det börjar bli kyligt ute.. Igår var så himla mysigt o träffade mina älskade tjejer igen, vi bor verkligen alldeles för långt ifrån varann! Idag ska vi åka mot ett av mina favoritställen i Sverige – nämligen Ystad Saltsjöbad.   Yaaay 😀 Xx

WOOP WOOP! I really love this jacket from my collection, so shiny 😀 Its perfect to wear over a top now for a dinner or a party now when it’s getting chilly outside. Yesterday I finally got to meet my west coast babes again, we really leave way too far from each other! Today we’re heading to one of my favorite places in Sweden – Ystad Saltsjöbad. Yaaay 😀  Xx

You might also like

Josephine Qvist - LEVER ETT LIV JAG INTE VILL LEVA Josephine Qvist - Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - ...När andra är Tumblr, Lisa Anckarman - WRANGLER x WOW Sponsored - Zalando @ Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *