Music video shooting

sala_carolineroxy1

sala_carolineroxy2

sala_carolineroxy3

Åh, längtar tills musikvideon är ute! Förra helgen var jag och spelade in musikvideo med Fronda och Byz och så himla kul att jag fick ta med mig två barndoms-vänner just för att vi faktiskt lyssnade massa på dem back in the days – Nostalgi X 2 blev det alltså denna helg! XX

Oh, I can’t wait to see the result of the music video I recorded last week. I shot with Fronda and Byz and it was so much fun that I got to bring two friends from my childhood since we listened to them a lot back in the days – Nostalgi X 2 for this weekend! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Cute dresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *