Music video shooting

sala_carolineroxy1

sala_carolineroxy2

sala_carolineroxy3

Åh, längtar tills musikvideon är ute! Förra helgen var jag och spelade in musikvideo med Fronda och Byz och så himla kul att jag fick ta med mig två barndoms-vänner just för att vi faktiskt lyssnade massa på dem back in the days – Nostalgi X 2 blev det alltså denna helg! XX

Oh, I can’t wait to see the result of the music video I recorded last week. I shot with Fronda and Byz and it was so much fun that I got to bring two friends from my childhood since we listened to them a lot back in the days – Nostalgi X 2 for this weekend! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *