Palm shades

palmshades_carolineroxy1

Godmorgon lördag!
Har så mycket energi och inspiration till inte mindre än tre olika helt nya projekt jag jobbar på just nu att jag inte ens vill sova utan bara jobba på det utöver att umgås och hitta på massa annat skoj förstås! Har aldrig riktigt tyckt om att sova faktiskt, haha. Igår kom tjejerna över till mig och vi hade en riktig girls night och blir likadant ikväll efter massa jobb 🙂 Ha en fin helg nu! Xx

Good morning saturday!
I’ve got so much energy and inspiration for nothing less than three different new projects I’m working on right now so I don’t really wanna sleep, just work on that and hang out w friends of course. I’ve never really liked sleeping really, lol. Yesterday the girls came over and we had a real girls night and same thing today after all the work 🙂 Have a beautiful weekend sweeties! Xx

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *