Lohilo ice cream

lohilo

Alltså, som ni säkert vet är jag ju värsta glassnörden, dör för glass och äter typ glass varje dag. Denna glassen är DRÖMMEN, på riktigt, smakar som sån där färsk lyxglass man äter i Italien. Lohilo, som märket heter, satsar på att glassen ska vara nyttigare genom att innehålla mindre socker, fett och ökad proteinmängd. Tänkte först att det inte kunde vara lika mumsig då, men vart ju ingen tvekan på det. Min favoritsmak är Double chocolate och Salty caramel. Finns i massa matbutiker och det går söka här. Åh, min fina tog med mig på dino-musem igår, jag dör ju för dinosar! Glad chey!

As you may know, I’m a real ice cream junkie, Im in love with ice cream and eat it almost everyday. This one is the DREAM, for real, it tastes like this fresh luxury ice cream you get in Italy. Lohilo, make the ice cream more healthy by adding less sugar and fat and more protein. At first I thought it wouldn’t be as good as regular ice-cream, but damn – its even better! My fav ones are Double chocolate and salty caramel. You can get it in different food stores!

Posted in: Workout

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *