Savior

robins_carolineroxy1

robins_carolineroxy2a
Models: Robin Sebastian & Caroline Roxy / Photo Oscar Jettman

Nu har jag och Melina vaknat upp här hos mig och dags att ta tag i dagen, lite sovmorgon idag! Vi satt uppe sent igår och pratade massa, åt glass och kollade film, så mysigt. Imorgon bär det av på äventyr igen. Malin joinar också, sjukt kul. Ska försöka fixa iordning allt inför imorgon nu! Xx

Me and Melina just woke up in my apartment and its time to start the day, we slept in today, so nice. We were up quite late, talked a lot, ate ice cream and watch movies. Tomorrow I’m off for an adventure again. Malin is joining too, so fun. I’m gonna start to arrange everything now! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *