Calico ghost town

ghosttown_carolineroxy2

ghosttown_carolineroxy5

ghosttown_carolineroxy1

ghosttown_carolineroxy3

ghosttown_carolineroxy4

En throwback ifrån roadtrip mitt ute i ingenstans, nånstans mellan Los Angeles, Las Vegas och San Fransisco. Hade dödat för en roadtrip med solsken, skönt sällskap och magisk musik. Verkligen. Men istället sitter jag på tåget hem till Stockholm, också rätt mysigt ändå! Hade en toppenkväll igår och en morgon full med garv med Malin. Bästa! Xx

A throwback from a roadtrip in the middle of nowhere, somewhere between Los Angeles, Las Vegas and San Fransisco. I’d kill for a roadtrip with sunshine and magical musical. Really. But instead I’m on the train back to Stockholm, also cosy tho! Had a great night and a morning filled with laughter with Malin. Best! Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *