affingo1_carolineroxy1

affingo2_carolineroxy1

Ouff, igår var jag och Sophie-pinglan på Swedish International Horse Show och kollade hästhoppning – så himla, himla mysigt alltså! Riktig toppen-söndag 😀 Den här veckan så har jag högsta prio på något annorlunda – att slappna av. Har varit så galet spänd sista tiden att jag pressat käkarna något fruktansvärt :O Så imorgon blir det bland annat yoga, bra för mig som är så sjukt rastlöst att iallafall försöka slappna av en stund, haha! Xx

Ouff, yesterday me and Sophie went to Swedish International Horse Show and watched show jumping – so much fun! Perfect sunday 😀 This week my high prio is something different – to relax. I’ve been so tense all the time that my jaw got totally stiff. So tomorrow I’m starting with yoga, good for me since I’m always so restless to try to relax for a while, lol! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Varför är det inte enklare?  Sponsored - Digital Queen Paulina Danielsson - DRESSCODE Sponsored - FARINA - NAKD Sandra Lindahl - Sephoras höstnyheter Josephine Qvist - MINA SOMMAR PLANER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *