Sweden horse show

horse1

horse3

horse2
www.swedishhorseshow.se

Åh, vilken nostalgi det var att vara på Swedish horse show. Jag och Sophie pratade just om det, att som gammal tävlingsryttare minns man alla meetings man var på, och framförallt dem stora horse shows som man var på från morgon till kväll, varenda dag. Yrde runt på mässan och varvade med roliga klasser. Min favo var såklart höjdhoppningen, alltid spännande och fyllt av adrenalin 😀 Xx

Oh, so nostalgic to be at the Swedish horse show. Me and Sophie talked about that, as a show jumper you remember all the meetings you attended, especially the big horse shows you went to from morning to late nights, every day of the show. Walking around buying stuff in between all the fun shows. My fav ofc, the ‘last man standing’, so exciting and filled with adrenaline 😀 Xx

Posted in: Workout
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *