My sweet escape

sweetescape_carolineroxy1

sweetescape_carolineroxy3

sweetescape_carolineroxy2

sweetescape_carolineroxy4
Shot in the dessert in Nevada / Shirt Ralph Lauren

Oj, nu börjar det kännas som julstämning! Yrde ju snöflingor och vi bestämde oss för att griljera skinka, klä granen, lyssna på julmusik samt göra ett pepparkakshus på samma gång. Dock så hade vi ingen mall och ingen kavel, så jag fick skissa mall och sedan använde vi en glöggflaska som kavel, haha 😀 Xx

Wow, christmas vibes for real! It was snowing and we decided to do the christmas ham, decorate the christmas tree, listen to christmas music and to do a ginger bread house at the same time. We didn’t have a template or a rolling pin though so I did a sketch and then we used a bottle as a rolling pin, lol 😀 Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *