Lookin’ straight ahead

fur_carolineroxy1

fur_carolineroxy4

fur_carolineroxy7

fur_carolineroxy5

fur_carolineroxy3

fur_carolineroxy2

Jacket: Jofama by Roxy HERE / Jeans Replay / Hat Jofama / Top IvyRevel / Photo: Madelen H

Åhmenhejsanhoppsan. Nu vaknar jag och brudarna upp här på hotellet i Göteborg efter en riktig pangkväll, grymmaaaa ni var alltså! Jag Djade i lite över 2 timmar sent in på småtimmarna och sen skrattade vi och hade det bra 🙂 Vi ska njuta av hotellfrulle, spa, chill innan det bär av hem mot Stockholm igen. Myspys!! Xx

Ohhellothere. Me and the girls are just waking up here in Gothenburg after an amazing night, you’re awesome! I played for two hours until 3 am and then we laughed and had fun 🙂 We’re gonna enjoy the hotel breakfast now, spa, chill and then head back to Stockholm again. Cosy! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *