West side

valand_carolineroxy1

valand_carolineroxy3

valand_carolineroxy2

valand_carolineroxy4

Här är lite pics ifrån helgen i Göteborg, väntar på resten men här är något så länge! Igår var det en riktig mysdag. Direkt på morgonen gjorde jag egen juice i råsaftscentrifug och bakade pepparkaksscones och gröt till frulle. Därefter ett gäng timmars jobb innan det blev dags för baksöndag! Hur mys?! 😀 Xx

Here are some pics from the weekend in Gothenburg, still waiting for the rest but here’s something meanwhile. Yesterday we had a chill, cosy day. Started the day making fresh juices, scones and oatmeal for breakfast. Then some hours of working before bakin sunday. So cosy! 😀 Xx

Posted in: Music, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *