Porcelain

lashoot_carolineroxy1a

lashoot_carolineroxy2a
Shoot Los Angeles

Shululululu! Woop, fett taggad inför imorgon. Då är det Lifestyle charity gala i Sturegallerian och jag går modevisningen där på kvällen precis som förra året. Så bra uppstyrt, så fint initiativ och galen respons – så fantastiskt! 🙂 Ska bli superkul att se mina olika outfits, vad jag ska få för look och träffa gänget och de andra modellerna såklart! Kärlek! Xx

Yoooo! Woop, so excited about tomorrow. It’s the charity gala in Stockholm and I’m walking the fashion show at the evening as last year. So well arranged, great initiative and great response – so fab! 🙂 Can’t wait to see what I’m wearing, how my look will be and to meet the team and other models of course! Love! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *