Glossybox 5 years

 

Jag, Isabella och Sophie gick på Glossybox 5 års kalas / nyårsfest. Festen hölls på nio rum och alla rum var olika inredda. Min favorit var såklart den med gran och snö, så himla juligt och mysigt! Stötte in i massa fina vänner och hade en riktig toppenkväll. Igår var jag på julbord, alltså varför äter man inte de fler gånger om året?! Haha 😀 xx

Me, Isabella and Sophie went to the Glossybox 5th birthday party! The party was at place called nine rooms and all the room were decorated differently. My favorite one was the one with a Christmas tree and snow, so cosy! Ran into a lot of friends and had a great night! Yesterday I was at a christmas buffet, why don’t we eat that more times during the year?! Lol 😀 Xx 

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Lisa Anckarman - SILVER BOMB Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - The Ocean Ball.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *