Magazine editorial

lifestyle

Här är en bild ifrån ett av uppslagen för den editorial jag plåtades för i Lifestyle Wellness för några veckor sedan 🙂 Jag och min fina Melina ska njuta av hotellfrulle nu och bara slappa och skratta och ha det bra! Lite senare ska jag möta upp pinglan Sophie för träning, middag och mys. Hoppas ni har en fantastisk helg 😀 Kärlek! Xx

Here’s a pic from the editorial I shot for Lifestyle wellness magazine 🙂 Me and Melina just woke up and we’re going to enjoy the hotel breakfast and just chill and laugh and have a good time! Later today I’m meeting up with Sophie for some work out, dinner and fun. Hope you’re having an amazing weekend 😀 Love! Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV BYGISELA - VENDREDI Sandra Lindahl - Sjuklingen Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - The Ocean Ball. Sponsored - Bangerhead - 20% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *