Sunday sunshine

ivy_oliver_carolineroxy

Den glittriga toppen är även den ifrån Ivyrevel och de har nu startat sin julrea, i samarbete med Ivyrevel får jag ge er koden ROXY10 som gör att du får 10% extra rabatt ovanpå julrean 😀 Ni hittar kläderna här

This shiny top is also from Ivyrevel and they just started their christmas sale, in collab with Ivyrevel I’m able to give you the code ROXY10 that will get you and extra 10% discount 😀 You find the clothing here

 

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *