Smile for life

Åh, känner att jag ler/skrattar (visar varenda tand) ännu mer än vanligt nuförtiden. Helgen vart så mysig, spahelg och lyx och chill med mina tjejer och som sagt, framförallt en massa skratt. Iförrgår var vi på en förhandspremiär för Passengers. Finns nog inget jag värderar så mycket i livet som att umgås med nära där man skrattar och kan brista ut i riktiga gapskratt, samma så med kärlek. <3

Oh,  feel that I smile/laugh (showing every tooth) even more nowadays. The weekend was so cosy, spa weekend and luxury and chill with my girls and as I told, especially a lot of laughter. Yesterday we were at a movie preview for Passengers. What I appreciate most of all in life is to spend time with my close ones and you laugh so much and so hard, same with love. <3

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *