Smile for life

Åh, känner att jag ler/skrattar (visar varenda tand) ännu mer än vanligt nuförtiden. Helgen vart så mysig, spahelg och lyx och chill med mina tjejer och som sagt, framförallt en massa skratt. Iförrgår var vi på en förhandspremiär för Passengers. Finns nog inget jag värderar så mycket i livet som att umgås med nära där man skrattar och kan brista ut i riktiga gapskratt, samma så med kärlek. <3

Oh,  feel that I smile/laugh (showing every tooth) even more nowadays. The weekend was so cosy, spa weekend and luxury and chill with my girls and as I told, especially a lot of laughter. Yesterday we were at a movie preview for Passengers. What I appreciate most of all in life is to spend time with my close ones and you laugh so much and so hard, same with love. <3

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *