Cape Town Editorial

Editorial shot in Capetown by Sivan Miller

Woopie, imorgon är det julafton! Första julafton på många år som jag faktiskt har riktig julkänsla, är pirrig, sprallig och riktigt längtar, som ett barn – haha 😀 Men visst är det mysigt när det verkligen känns juligt? Vore ju riktigt drömmigt med om det kom lite snö. Xx

Wooop, tomorrow it’s Christmas Eve. First Christmas since forever that I actually feel this christmas spirit, I’m excited and long for tomorrow, like a kiddo – lol 😀 But I think its super cosy when you really feel the christmas vibes for real! I really wish for snow! Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *