Los angeles black/white story


Models: Kylie Rae & Caroline Roxy

God morgon! Los Angeles, coming back for ya! Så kul 🙂 Kommer åka dit i början av nästa år både för modellande samt att bara njuta av livet. Var ju ett litet tag sedan jag bodde där nu så blir kul att åka dit och catcha upp. Xx

Good morning! Los Angeles, I’m coming back for ya! So fun 🙂 I’m gonna go there in the beginning of next year both for modelling and to just enjoy life. It’s been a short while since I lived there so it’s gonna be fun to go back and catch up. Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Paulina Danielsson - Tjäna pengar på bloggen Sponsored - FARINA - NAKD Sandra Lindahl - Lillelördag Lisa Anckarman - 200 KR RABATT PÅ DIN NÄSTA TATUERING We Are One - DETALJER TILL HEMMET Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *