Wolford shoot vol 2.0

Här är fler bilder ifrån plåtningen i London. Annorlunda kampanjshoot men väldigt rolig! På tal om London så känner jag att det börjar bli dags för ett litet återbesök där igen snart. Det är ju så nära, staden är så mysigt och har vänner där som jag saknar. Får kolla upp det 😀 Xx

Here are some more pics from the shoot in London. A different kind of campaign shoot but very fun. Speaking of London I feel like it’s time to go back there too soon. It’s really close, the city is amazing and I’ve friends there that I really miss. I’ll have to plan a trip 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *