New years eve 2017

 2017! Så taggad för detta år. Precis hemkomna ifrån en helt underbar minisemester med nyårsfirande nere i Skåne. Massa trevligt häng och supergod mat! Vi åkte även över till Köpenhamn en dag och strosade runt. Stort tack till alla inbjudande och för energiboosten inför 2017! Nu kör vi! <3

2017! So excited about this year. Just got back home from a wonderful mini holiday with new years celebrating in Skåne. A lot of nice chilling and super nice food! We also went over to Copenhagen one day for shopping. Big thanks to everyone for this amazing new years weekend! Lets do 2017! <3

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *