Nightcall

Wow att det redan är helg 😀 Ska i och för sig sitta och jobba en del i helgen, men med designande så ändå roligare än att vara ledig typ haha 😉 blir lite roliga aktiviteter med tjejerna med så verkligen sett fram emot helgen! Ska skriva lite om årets första resor imon 🙂 Ha en fantastisk fredag nu finingar! Xx

Wow it’s already weekend 😀 Well I’ll be working most of it but it’s with designing so it’s kinda more fun than being free lol 😉 I’ll do some fun stuff with the girls too so I’ve been excited about this weekend! Hope you’re having a good one sweeties! Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *