Shoot Amsterdam

roxygiaro1 roxy_giaro3 roxy_giaro6 roxy_giaro4 roxy_giaro5

När vi var i Amsterdam så gjorde jag en shoot för ett märke ihop med Giaro och även en filminspelning med hans team. Vi hade en sjukt rolig dag där vi flängde runt fram och tillbaka i Amsterdam. Tror vi hann se exakt varenda gata i hela stan, haha 🙂 Snart bär det av dit igen för ett modelljobb! Xx

When we were in Amsterdam I did a shoot for a brand together with Giaro and also a video shoot with his team. We had such a fun day going around in the city of Amsterdam. I think we saw every street of Amsterdam that day, haha 🙂 I’m going back there shortly for another model job! Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Paulina Danielsson - Brun utan sol Paulina Danielsson - Kom hit och rör om lite, jag behöver något att skriva om. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *