just like a candy


Faux fur Drylake

Hejsan hoppsan 😀 Åh vet ni!! Vi har bestämt oss för att åka till Coachella i år, hur galet magiskt är inte det?! Wiih är så glad över det. Älskar ju musik, sol, festival och allt sånt där. Vill typ börja planera redan nu fastän det inte är förrän i April, haha. Så taggad är jag! Xx

Heeey heey! 😀 Oh, I’ve something to tell! We’ve decided to go to Coachella this year, how crazy amazing is that?! Wooh, I’m so happy about that. I love music, sun, festival and everything about it. I want to start plan it now already even though it isn’t until April, lol. That’s how excited I am! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Tjäna pengar på bloggen Sponsored - FARINA - NAKD Sandra Lindahl - Lillelördag Lisa Anckarman - 200 KR RABATT PÅ DIN NÄSTA TATUERING We Are One - DETALJER TILL HEMMET Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *