Barcelona streets


Top & Shorts – Rihanna for River Island

God morgon 😀 Haft två megamysiga dagar med min syster och hennes barn. Museum för hela slanten! Medeltidsmuseet var riktigt ballt asså, verkligen fascinerande när man stannar upp och tänker på hur dem levde förr och hur mycket som har utvecklats. Idag blir det massa jobb vid datorn och imorgon har jag en plåtning 😀 Ha en magisk dag! Xx

Good morning 😀 I’ve had two amazing days with my sister and her kids. All in for museums! The Middle age museum was so cool, it’s so fascinating when you take a break and think about how they lived back then and how everything has developed since. Today I’m working with the computer and tomorrow I have a photoshoot 😀 Have a magical day! Xx

Posted in: Outfits, Travels
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *