Barcelona streets


Top & Shorts – Rihanna for River Island

God morgon 😀 Haft tvĂ„ megamysiga dagar med min syster och hennes barn. Museum för hela slanten! Medeltidsmuseet var riktigt ballt assĂ„, verkligen fascinerande nĂ€r man stannar upp och tĂ€nker pĂ„ hur dem levde förr och hur mycket som har utvecklats. Idag blir det massa jobb vid datorn och imorgon har jag en plĂ„tning 😀 Ha en magisk dag! Xx

Good morning 😀 I’ve had two amazing days with my sister and her kids. All in for museums! The Middle age museum was so cool, it’s so fascinating when you take a break and think about how they lived back then and how everything has developed since. Today I’m working with the computer and tomorrow I have a photoshoot 😀 Have a magical day! Xx

Posted in: Outfits, Travels
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *