Photo diary


Dubai shots

Tagga plåtning nu då! Vi ska vara i en asfet lokal som har varit en gammal nattklubb back in the days. Supertagg! Moodboarden är ganska elegant med en liten touch av rough så tror det blir riktigt ball! Är så himla sugen på att hitta på lite adrenalingrejer i helgen – kanske blir en sväng till Mos spelland? 😀 Xx

Excited for photoshoot! We’re gonna shoot in an awesome place that has been a night club back in the days. The mood board is very elegant with a rough touch so I think it will be really dope! I’m so down to do some adrenaline stuff this weekend – thinking about going to a game center here?! 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Keela - #Saras24glam Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *