Wanderer

Mitt hem är där min resväska är. Literally. Jag känner mig väldigt hemma i Stockholm men jag känner mig lätt hemma vart jag än är. Jag är bekväm med att ta an en ny stad som mitt hem och leva i en resväska, men på samma gång är det alltid härligt att ‘komma hem’. Tror jag tycker att skarpa kontraster är väldigt charmigt. Att bo superlyxigt en natt och nästan som i ett tält en annan.
Och vet ni varför?
För att det är så man känner, man lever.

My home is where my suitcase is. Literally. I feel very at home in Stockholm but I easily feel at home wherever I go. I’m comfortable to bring a new city in to my heart, as my home, and to live in a suitcase, but at the same time it’s always amazing to ‘come home’. I think I love sharp contrasts a lot. To live super luxurious one night and next one almost like in a tent.And you know why?
That’s how you feel, you live.

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Otursfågeln
  • Aaron

    I know what you mean Caroline, that’s how you begin to appreciate the virtues and benefits of anything, it has to be compared to something else to get a perspective. I’ve lived in big cities and small ones, and until I lived in both, I suppose I never could really understand the true differences, and that’s also why I like living where there are four distinct, different seasons of weather, because then like when spring comes, it’s so sweet, and then after a hot, humid summer, autumn is wonderful too.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *