I feel it coming


My set from my latest collection here

YAAAAY! MĂ„ndag 😀 Idag har jag ett super-pepp möte och utöver det Ă€r det en massa fix och trix! Nu nĂ€r jag Ă€r hemma i Sverige kan jag inte lĂ„ta bli att lĂ€ngta efter vĂ„ren, snĂ€lla vĂ„ren – kom snabbt! Behöver sol och ljusare dagar, bara ben och nĂ€tter som aldrig tar slut. Men tills dess – ihĂ€rdigt jobb avbrutet med magiska resor. SĂ„ fĂ„r det bli! Ha en fantastisk dag nu 🙂 Xx

YAAAY! Monday 😀 Today I’ve a super exciting meeting and other than that a lot of computer work! Now when I’m home in Sweden I can’t help but longing for the spring, please spring – arrive quickly! I need sunshine and lighter days, bare legs and never ending nights. But until then – a lot of work with breaks for magical trips. That’s how it will be! Have an amazing day now 🙂 Xx

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *