Golden rush


Make up from Make up store

Woop woop! Nu är Bali bokat!!! Ska dit på jobb och det ska bli så magiskt att få plåta i solsken och barfota nu efter en för mig ovanligt lång period av kyla, haha 😀 Så taggad! I övrigt var vi ju på födelsedagsfirande i fredags och då körde jag en bronzig/guldig skugga som ni ser ovan. Enda skuggan som jag kan lägga själv (ish), men man blir ju glad när man kan 😉 Puss!! Xx

Woop woop!  Bali is booked!!! I’m going there for work and it will be so magical to finally shoot in sunshine and barefoot after a (for me) long time of coldness, lol 😀 So excited! And yeah, this friday we went to a birthday celebration and I wore a bronze/golden shade as you can se above. Probably the only eyeshadow I can do my self (ish), but you’re happy when you make it 😉 lol! xx

Posted in: Beauty

You might also like

Paulina Danielsson - Du är verklig. Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *