Phone hero

Inte ofta jag lyckas paja mobilen men ja, tydligen lyckades jag, haha! Provade på att testa den nya tjänsten i samarbete med PhoneHero där en tekniker åker ut till en och reparerar direkt i hemmet. Eftersom man kan använda RUT-avdrag så blir det ofta till och med billigare än att gå till butiken. Det går till så att via hemsidan hittar en ledig tekniker i sin stad och sedan bokar man en tid som passar en själv. Teknikern bekräftar tiden och kommer sedan ut och reparerar när det är dags och utkörningen kostar noll. Så skönt! 😀

Posted in: Beauty

You might also like

We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Keela - Tillbaka i Stockholm BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *