Black and gold for president


Bag: Chanel / Belt: Moschino / Jumpsuit: here

Åh, pirr i magen! Börjat kolla på massa olika äventyr i Bali och har nog aldrig längtat så mycket efter en resa alltså. Första dagarna ska vi bo på ett asfett hotell där vi har egen villa och egen pool – hur drömmigt är inte det? Måste nypa mig själv i armen. Måste hitta något najs place att surfa på med utan att slå ihjäl sig. Hade ju en del blåmärken i Costa Rica, haha 😀 Xx

Oh, I’ve got butterflies in my belly! I’ve started looking at different adventures in Bali and I think I never have been looking so much forward to a trip before. The first days we’re gonna stay at a super dope hotel and have our own villa and our own pool – how dreamy is that? I have to pinch my arm! I’ve to find a place to surf to without dying. I had some bruises in Costa Rica, lol 😀 Xx

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *